inthesouktunisbridgman.jpgtekstbedsprei.jpgTWEEPERSOONS BEDSPREIEN / GRAND FOULARDS / WANDKLEDEN / TAFELKLEDEN

Deze zijn ruim groot genoeg voor een gemiddelde tweepersoonsbedOok heel geschikt als grand foulard voor over een stoel of kleine bankstel of om aan de muur te hangen. Ook als tafelkleed te gebruiken, om er op te gaan picknikken of om er op te liggen buiten in de zomer, op of achter een marktkraam te hangen 

Materiaal = zuivere katoen

De maten zijn ongeveer 200 tot 210 breed en 200 tot 240 lang.

ZORG VOOR UW KATOENEN BEDSPREI

Was deze doeken, i.i.g. de eerste paar keer, met de hand in koud water, of zonder andere spullen er bij, in de wasmachine in koud water en niet op een te hoge torental centrifugeren. Ze kunnen in het begin wat kleuren afgeven. Meestal gaat dat over als ze vaker zijn gewassen. Felle en donkere kleuren kunt u toch altijd beter apart blijven wassen. Ophangen, bij voorkeur op een niet zonnig plek, om te drogen, omdat een wasdroger sommige artikelen doet krimpen, tenzij wat krimp u niets uit maakt. Deze doeken kunnen desgewenst op een normale manier gestreken worden. 

TIP

Let op de maten en het type stof van deze spreien, voordat u ze koopt, zeker als u meerdere wilt hebben. Ze zijn van verschillende leveranciers afkomstig en kunnen de maten en samenstelling van het stof wel eens met elkaar verschillen. De meeste zijn een fractie langer dan dat ze breed zijn. 

INDIEN DE EXTACTE MAAT VAN HET ARTIKEL HEEL ERG BELANGRIJK VOOR U IS, MAIL MIJ VÓÓR DAT U HEM KOOPT EN ZAL IK HEM HEEL PRECIES OPMETEN.

Zie ook:

Eénpersoons bedspreien
Tafelkleden

Fleece dekens

Sorteer op
  • allebedrijvenonline
  • Webwinkel Wijzer
  • zoeken org

Nieuws & akties

Mis niks: meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2024 WEBWINKEL EXOTIEK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel