tekstfengshui.jpg

FENG SHUI BEELDEN
DRAKEN - PADDEN - KIKKERS - SCHILDPADDEN

kikker en schildpad 4.jpg

GELDKIKKER

Als u een driepotige kikker zat op een stapel munten onder een volle maan, dan wordt gezegd dat je gaat ontvangen binnenkort rijkdom, want je hebt een Chan-Chu of Geldkikker gezien!

Traditioneel geplaatst in de buurt van kassa's, kunnen deze charmante kikkers ook zaten net binnen de voordeur naar binnen om de overname van het geld symboliseren in uw huis of bedrijf.

SCHILDPAD MET DRAKENHOOFD

Een draak-schildpad zittend op bed van munten en staven is een symbool van geluk, lang leven, bescherming, harmonie en geld in Feng Shui.
De draak-schildpad is een Chinees legendarisch symbool met het hoofd van draak en het lichaam van de schildpad en daardoor is een combinatie van de 2 van de 4 hemelse dieren van de Chinese mythologie .
Het heeft een muntstuk in zijn mond en een baby schildpad op zijn rug.
De Schildpad met drakenhoofd en met een baby op haar rug, staande op een stapel van munten is een nieuwe onderneming met prospecten.
De symbolische betekenis van de dieren draak (geluk); schildpad (lange levensduur), baby schildpad (nieuw begin, de vruchtbaarheid of uitstekende nakomelingen geluk) en de munten vertegenwoordigen het geld dat kan worden gemaakt.
De draak wordt gezegd dat het blazen goed ademen mensen en dragen Ru Yi die de macht, hoge rang betekent en alles doet het goed.

Sorteer op
  • allebedrijvenonline
  • Webwinkel Wijzer
  • zoeken org

Nieuws & akties

Mis niks: meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2024 WEBWINKEL EXOTIEK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel